pirmdiena, 2022. gada 13. jūnijs

Kartupeļi folijā

         Tagad, kad arī Latvijā iestājies labs, es pat teiktu teicams laiks daudzi dodas pie dabas. Līdzi ņem makšķeres, teltis, guļammaisus un protams arī dažādas ēdamvielas. Nekas nevar būt garšīgāks par dabā gatavotu ēdienu uz īstas uguns. Jau vairākus gadus mums jeb manai ģimenei, kā viens no galvenajiem ēdieniem ir kartupeļi ar cauraudzīti jeb speķīti. 

        Recepte vienkārša paņem kartupeli, pārgriez uz pusēm, vienā pusē speķa šķēle, bet otrā universālās garšvielas. Saliekam kopā un visu ietinam folijā. Pēc 20 - 23 min ideālākās vakariņas gatavas. 

        







Šo recepti ieteicu arī savai paziņai Anitai, kas ir profesionāla fotogrāfe, uzņēmēja, bet vispirms superīga mamma diviem puikām un sieva Arnoldam. Ģimene man atsūtīja šīs bildītes, tāpēc nolēmu ar tām padalīties ar Jums, bloga lasītāj. Video un foto autore Anita.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Tās ir tikai manas pārdomas

  Man ir radies iespaids, ka reklāmas rakstu autori par spiningiem izmanto kaut kādu sevis izstrādātu trafaretu, kur mainās tikai kāta zīmol...