sestdiena, 2023. gada 18. marts

Nelaimes gadījums Daugavā.



Diemžēl piektdienas, 17.marta rītā Daugmalē makšķernieks nebija izvērtējis riskus, kāpjot uz ledus, un pārgalvība viņam prasīja dzīvību. Vīrietis ielūza, un pagaidām viņa mirstīgās atliekas vēl nav atrastas. Skumjš skats uz ledus paveras Daugavā pie Nāves salas. Tālumā redzama vien kaste ar makšķerēšanas piederumiem un caurums ledū. Tur piektdienas rītā ielūza un gāja bojā kāds makšķernieks, kura mirstīgās atliekas meklē glābēji. Cilvēka pēdējos izmisuma saucienus izdzirdēja vīrietis, kurš bija devies pastaigā.
Valsts policijas darbinieki pēc krastā atstātās mašīnas noskaidrojuši tās īpašnieku, kurš, visticamāk, arī ir noslīkušais makšķernieks, tomēr līdz cilvēka ķermenis nebūs atrasts, likumsargi neņemas spriest par bojāgājušā identitāti. Vīrietis, kurš izsauca glābējus, domā, ka noslīkušais ir viņa paziņa. Ja tā, tad mirušais ir sirmgalvis, aptuveni 88 gadus vecs.
Draugi, saudzējiet sevi, neviena zivs nav Tevis vērta, atceries, ka Tevi gaida mājās...


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Pavisam īsi par troheusiem

  Jau daudzu gadus man ļoti gribējās tropheus dzimtas zivis, principā nebija nekādas īpašās prasības, galvenā vēlme bija, lai mājas akvārijā...