Mājās gatavoto iebarojamo ēsmas plusi:
a) barība
vienmēr gatavo no svaigiem produktiem;
b) gatavojot
iebarojamo ēsmu, jūs varat kontrolēt pilnīgi visu sagatavošanas procesu;
c) ietaupāt naudu, jo makšķernieku veikalos nopērkamās barības ir ievērojami
dārgākas. Mājās iebarojamo ēsmu vienmēr gatavo no sastāvdaļām, kas vienmēr ir pa
rokai jeb pareizāk būtu teikt atrodas mājas virtuvē.
Mājās
gatavotās iebarojamās ēsmas mīnusi.
a) pie
brekšiem gatavotās barības piepeldēs arī citas zivis, kuru makšķerēšana
neietilpst Jūsu plānos.
b) barības
gatavošanai nepieciešams laiks un arī kontrole, lai panāktu to, ka barība būtu
pareizi pagatavota un ne kādā gadījumā tā nedrīkst sadedzināt.
Šis ir pavisam neliels ieskats manā topošajā grāmatā "Makšķernieka pavārgrāmata".
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru