Izvāra vai izcep zivis. Sasmalcina pētersīļa sakni,
sīpolu un sviestā apcep, pieliek 3 ēdamkarotes tomātu biezeņa un vēl 2 – 3
minūtes pacep. Tad pievieno balto mērci (ēdamkarotē sviesta viegli apcep
ēdamkaroti miltu, pievieno 2 glāzes zivju buljona, sāli un savāra), lauru lapu,
piparus un vāra vēl 10 minūtes. Pēc garšas pievieno cukuru, sāli, citronskābi.
Izkāš un pārlej zivīm.
pirmdiena, 2018. gada 15. oktobris
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Personīgais dīķis jeb par dīķiem savā dārzā
Kāda veida augsne ir piemērota piemājas dīķim Vienkāršākais veids kur izveidot dīķi ir smilšmāla vai smilšaina augsne. Šādā gadījumā īpa...
-
Zivtiņas, ar kurām ieteicams uzsākt savas akvārista gaitas. Lēmums, kuru zivtiņu iegādāties, kuru nē, nevar būt pēkšņs, tam jābūt izsvēr...
-
Turēšana. Ņemot vērā skalāriju lielos izmērus, tām ir nepieciešams plašs un augsts akvārijs, kura tilpums ir ne mazāks par 60 litriem un ...
-
Vēl pavisam nesen par šādiem gliemežiem Latvijā neviens neko nezināja, katrā gadījumā es noteikti nezināju. Līdz šim visus gliemežus u...
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru