pirmdiena, 2018. gada 15. oktobris

Zivis tomātu mērcē



Izvāra vai izcep zivis. Sasmalcina pētersīļa sakni, sīpolu un sviestā apcep, pieliek 3 ēdamkarotes tomātu biezeņa un vēl 2 – 3 minūtes pacep. Tad pievieno balto mērci (ēdamkarotē sviesta viegli apcep ēdamkaroti miltu, pievieno 2 glāzes zivju buljona, sāli un savāra), lauru lapu, piparus un vāra vēl 10 minūtes. Pēc garšas pievieno cukuru, sāli, citronskābi. Izkāš un pārlej zivīm.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Pavisam īsi par troheusiem

  Jau daudzu gadus man ļoti gribējās tropheus dzimtas zivis, principā nebija nekādas īpašās prasības, galvenā vēlme bija, lai mājas akvārijā...