Izvāra vai izcep zivis. Sasmalcina pētersīļa sakni,
sīpolu un sviestā apcep, pieliek 3 ēdamkarotes tomātu biezeņa un vēl 2 – 3
minūtes pacep. Tad pievieno balto mērci (ēdamkarotē sviesta viegli apcep
ēdamkaroti miltu, pievieno 2 glāzes zivju buljona, sāli un savāra), lauru lapu,
piparus un vāra vēl 10 minūtes. Pēc garšas pievieno cukuru, sāli, citronskābi.
Izkāš un pārlej zivīm.
pirmdiena, 2018. gada 15. oktobris
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Tās ir tikai manas pārdomas
Man ir radies iespaids, ka reklāmas rakstu autori par spiningiem izmanto kaut kādu sevis izstrādātu trafaretu, kur mainās tikai kāta zīmol...

-
Zivtiņas, ar kurām ieteicams uzsākt savas akvārista gaitas. Lēmums, kuru zivtiņu iegādāties, kuru nē, nevar būt pēkšņs, tam jābūt izsvēr...
-
Droši vien pieredzējušiem akvāristiem ir savs interesantāko zivju desmitnieks, bet uzdrīkstēšos atspulguļot savu 10. Vienmēr kad ieeju...
-
Vēl pavisam nesen par šādiem gliemežiem Latvijā neviens neko nezināja, katrā gadījumā es noteikti nezināju. Līdz šim visus gliemežus u...
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru