pirmdiena, 2018. gada 15. oktobris

Zivis tomātu mērcē



Izvāra vai izcep zivis. Sasmalcina pētersīļa sakni, sīpolu un sviestā apcep, pieliek 3 ēdamkarotes tomātu biezeņa un vēl 2 – 3 minūtes pacep. Tad pievieno balto mērci (ēdamkarotē sviesta viegli apcep ēdamkaroti miltu, pievieno 2 glāzes zivju buljona, sāli un savāra), lauru lapu, piparus un vāra vēl 10 minūtes. Pēc garšas pievieno cukuru, sāli, citronskābi. Izkāš un pārlej zivīm.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Vai motorlaivu troksnis biedē zivis?

  Daudzi makšķernieki uzskata, ka laivu un citu peldlīdzekļu radītais troksnis biedē zivis. Un tas attiecas ne tikai uz motora troksni. Ikvi...