piektdiena, 2018. gada 14. decembris

ASV tiek piedāvāta zemledus makšķerēšana ar komfortu

ASV makšķerniekiem ir iespēja nodarboties ar zemledus makšķerēšanu ar pilnu komfortu. Speciāli zemledus makšķerēšanas cienītājiem tiek piedāvātas elitāras mājiņas makšķerēšanai. Šīs mājiņas nav no lētajām, maksā apmēram 44 - 45 tūkstoši ASV dolāru.

Kā stāsta 58. gadus vecais Denis Larsons no Montevideo, pirms došanās makšķerēt, viņš sazinās ar attiecīgās ūdenskrātuves gidu. Speciālists pārbauda ledus izturību, jo mājiņas svars ir 2,8 tonnas, ja gids atļauj, tad mājiņa tiek vikta līdz makšķerēšanas vietai un tiek "nostiprināta" ar speciālas hidrolikas palīdzību. Pēc visu darbu veikšānas mājiņas iekšpusē tiek uzrbti āliņģi.


Dodoties makšķerēt, makšķernieks ņem līdzi visu kas viņam nepieciešams komfortablai makšķerēšanai: galdu, krēslus, dažādus sadzīves aparātus, pat televizoru un protams makšķerēšanas inventāru. Rodas iespaids, ka viņš ļaujas zemledus makšķerēšanas priekiem neizejot no savas mājas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Pavisam īsi par troheusiem

  Jau daudzu gadus man ļoti gribējās tropheus dzimtas zivis, principā nebija nekādas īpašās prasības, galvenā vēlme bija, lai mājas akvārijā...